Keitä olemme

Diakon Palvelut Oy on sitoutunut suojaamaan rekisteriin tallennettujen henkilöiden tietojen yksityisyyttä voimassa olevan tietolainsäädännön mukaisesti. Tällä tietosuojaselosteella informoimme verkkokauppatoimintaamme liittyvän asiakasrekisteriin tallennettujen henkilöiden tietojen käsittelystä, tietojen keräämisestä, käyttämisestä, säilyttämisestä ja suojaamisesta.

Rekisterinpitäjä
DIAKON PALVELUT OY
Metsämiehenkatu 2, 28500 PORI
puh. 02 624 2100
Y-tunnus 0215490-0

www.diakon.fi
verkkokauppa@diakon.fi

Rekisterin nimi
Diakon Palvelut Oy:n Diakon Verkkokauppa asiakasrekisteri

Maksut

Diakon Verkkokaupan maksupalvelun yhteistyökumppanina toimii CheckOut Finland Oy, joka vastaa tietosuojasta omalta osaltaan.
https://www.checkout.fi/tietosuoja

Mitä tietoja kerätään

Keräämme henkilötietoja, jotka lähetät meille, kun rekisteröidyt verkkokauppamme asiakkaaksi, tilaat tuotteita, otat yhteyttä asiakaspalveluumme tai kirjoitat tuotearvion tai annat palautetta. Mikäli teet tilauksen lahjaksi toiselle henkilölle, talletetaan myös hänen tietonsa. Käsiteltävät tiedot ovat nimi, kotiosoite, postinumero- ja toimipaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tilaushistoria sekä tekniset tiedot (käyttäjän IP-osoite ja käytettävä selain) ja evästetiedot.

Miten käytämme henkilötietojasi

Käytämme tietojasi asiakkuuden ja tilaustesi hallinnointiin, tunnistautumiseen, suoramarkkinointiin, asiakastutkimuksiin, uutiskirjeisiin, analyysi- ja profilointitarkoituksiin sekä tilastointiin. Tietoja voidaan käyttää myös markkinointimateriaalin lähettämiseen postilla, tekstiviestillä ja sähköpostilla sekä yhteydenottoon, mikäli et ole erikseen tätä kieltänyt. Tietoja hyödynnetään myös markkinointiin sekä palveluidemme parantamiseen.

Miten pitkään säilytämme henkilötietojasi

Henkilötietojasi pidetään rekisterissä vain niin pitkään, kuin se on välttämätöntä ja niin kauan, kuin tässä selosteessa määritelty käyttötarkoitus on täytetty sekä mitä laki määrää tietojen säilyttämisestä. Lain määräämän velvoitteen mukaisesti Diakon Palvelut Oy voi joutua säilyttämään tietoja pidempään kuin edellä mainittu ajanjakso edellyttää.

Vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot tuhotaan asianmukaisella tavalla. Henkilötiedot viedään rekisteriin siinä muodossa, missä rekisteröitävä on antanut ne ja päivityksen voi tehdä joko rekisteröity itse tai Diakon Palvelut Oy:n rekisteröidyn tekemän pyynnön perusteella.

Rekisteröityjän oikeudet; henkilötietojen tarkastaminen, päivitys ja korjaaminen

Asiakkaana sinulla on oikeus tarkistaa, mitä tietoja sinusta on tallennettu Diakon Palvelut Oy:n Diakon Verkkokaupan asiakasrekisteriin.

Tarkastusoikeuden käyttäminen on lähtökohtaisesti maksutonta. Sinulla on oikeus koska tahansa kieltää tietojesi käsittelyä, mikäli koet, että Diakon Palvelut Oy on käsitellyt tietoja lainvastaisesti.

Sinulla on oikeus saada virheelliset tiedot oikaistuiksi tai puutteelliset tiedot täydennetyiksi sekä oikeus vaatia tietojesi poistamista asiakasrekisteristämme. Voit myös itse poistaa profiilisi Diakon Verkkokaupasta ja päivittää siellä olevat tietosi. Sinulla on oikeus milloin tahansa kieltää tietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin.

Oikeuksiasi koskevan pyynnön voit esittää asiakaspalveluumme. Diakon Palvelut Oy pyytää rekisteröityä varmentamaan henkilöllisyyden ennen pyynnön käsittelemistä. Diakon Palvelut Oy vastaa pyyntöihin yhden (1) kuukauden sisällä pyynnön esittämisestä, ellei ole erityisiä syitä pidentää vastaamisaikaa.

Sinulla on oikeus valittaa viranomaiselle, mikäli Diakon Palvelut Oy ei ole noudattanut tietosuojalainsäädäntöä.

Linkit

Verkkokauppamme kauppa.diakon.fi voi sisältää linkkejä muihin verkko-osoitteisiin.

Tämä tietosuojaseloste koskee vain Diakon Verkkokauppaa. Kun siirryt toiseen verkko-osoitteeseen, kehotamme sinua lukemaan kyseistä sivustoa koskevan tietosuojaselosteen. Huomioithan, että Diakon Palvelut Oy ei vastaa siitä, miten muut verkkopalvelut käsittelevät henkilötietojasi.

Evästeet

Diakon Verkkokaupan verkkosivuilla käytetään evästeitä. Jotta verkkosivut toimisivat parhaalla mahdollisella tavalla, sinun on sallittava verkkoselaimesi evästeiden käyttö. Evästeillä kerätään teknistä tietoa ja tietoa sivujen käyttötavoista. Näiden tietojen avulla verkkosivuja kehitetään vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin. Voit tarvittaessa poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista. Jos toiminto otetaan pois käytöstä, voi osa verkkosivujen toiminnoista hidastua tai pääsy joihinkin osioihin estetään kokonaan.

Tietosuojaselosteen muutokset

Diakon Palvelut Oy kehittää toimintaansa jatkuvasti ja pidättää siksi oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä verkkosivuillaan. Muutokset voivat perustua myös muutoksiin lainsäädännössä. Suosittelemme, että tutustut säännöllisesti tietosuojaselosteen sisältöön.