Kotisiivous Pori ja lähialueet

100,00 300,00 

Anna ammattitaitoisen kotisiivouspalvelumme huolehtia kotisi puhtaudesta! Kotisiivous voi sisältää mm. normaalia viikkosiivousta, ikkunoiden pesua, saunan pesun tai muita siivoustöitä asiakkaan toiveen mukaan.

Verkkokaupasta tilaamasi kotisiivouspalvelun arvon voit määrittää itse välillä 100–300 €. Tehtävät työt ja siivouspalvelun ajankohta määritellään aina asiakkaan kanssa tarkemmin työn tilauksen yhteydessä.

Ostatko kotisiivouksen lahjaksi? Täältä voit tulostaa lahjakortin ja täyttää siihen lahjan saajalle tilauksen tiedot.

Pori, Noormarkku, Pomarkku, Ahlainen, Luvia

Tuotetunnus (SKU): kotisiivous-pori-ja-lahialueet Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Verkkokaupasta ostettu siivouspalvelumme kattaa Porin ja lähialueet (Noormarkku, Pomarkku, Ahlainen, Luvia). Pyrimme aina huomioimaan asiakkaan toiveet siivouksen ajankohdasta, mutta palvelun suorittamisen ajankohtaan vaikuttavat osaltaan myös käytettävissä oleva työntekijäresurssi.

Huomioithan, että siivouspalvelukokonaisuuteen lasketaan mukaan myös siivouskohteeseen kuluva matka-aika sekä kilometrikorvaus. Verkkokaupasta ostetusta kotisiivouspalvelusta emme peri toimistomaksua. Hinta sisältää alv 24 %. Jos haluat valita ostettavaksi muun summan kuin 100–300 €, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme 044 705 2191.

Tilausvahvistuksen saatuasi voit varata ajan kotisiivouspalveluun 044 705 2191 tai siivous@diakon.fi. Muista mainita tällöin tilausvahvistusnumero.

Peruutusehto

14 vuorokautta maksutapahtumasta/ostoksesta. Jos palvelu on aloitettu 14 vrk sisällä palvelun maksutapahtumasta/ostamisesta, peruutusoikeus raukeaa. Palvelu katsotaan aloitetuksi siinä vaiheessa, kun asiakas on varannut ajan kotisiivoukseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tutustu Diakon Verkkokaupan yleisiin tilaus- ja toimitusehtoihin.