Fysiopaketti 3: FysioKunto

575,00 

FysioKunto-paketin voit ostaa itsellesi tai lahjaksi läheisellesi. Paketin sisältö ja toteutusaikataulu räätälöidään fysioterapeutin toimesta asiakkaan tavoitteita vastaavaksi.

Alkukartoituskysely
Ennakkoyhteydenotto max 30 min: tavoitteiden kartoitus ja valmistelu alkutapaamista varten, ajanvaraus alkutapaamiselle
Fysioterapia 60 min: alkututkimukset, mittaukset (kuntotesti)
Fysioterapia 60 min: yksilöllisen kuntoutusohjelman ohjaus, tarvittaessa manuaalinen terapia
Fysioterapia 45 min x 7: kuntoutusohjelman päivitys ja kontrollointi, tarvittaessa manuaalinen terapia
Fysioterapia 60 min: loppuarvio ja testaukset, ohjeet jatkoon

Voimassa 9 kk ennakkoyhteydenotosta.
Ei tarvitse lähetettä.

Voit maksaa tämän tuotteen myös Epassi- tai Smartum-henkilöstöedulla. Lue lisää henkilöstöeduilla maksamisesta

Tuotetunnus (SKU): fysiopaketti-3-fysiokunto Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Paketin sisältö ja toteutusaikataulu räätälöidään ostetun paketin mukaisesti fysioterapeutin toimesta asiakkaan tavoitteita vastaavaksi. Tutustu tarkemmin Yleistä fysiopaketeista -välilehdeltä.

Yleistä fysiopaketeista

Paketit on suunniteltu aikuisille, jotka tarvitsevat liikunta- ja terveydenhuollon ammattilaisen apua kuntoutumiseensa esim. kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen, peruskunnon kohottamiseen, sopivien liikuntalajien löytämiseen ja oikein suoritettujen harjoitteiden toteuttamiseen. Fysioterapeutti osaa ottaa huomioon kivut ja/tai sairaudet harjoittelussa.

Fysioterapeutti huomioi sinut ja tilanteesi kokonaisvaltaisesti ja räätälöi paketin sisällön omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Paketti sisältää:

  • ennakkoyhteydenotto puhelimitse tai videovälitteisesti, jossa fysioterapeutti kartoittaa alkutilannetta ja asiakkaan tavoitteita, toiveita ja odotuksia
  • fysioterapeutin toteuttamat alku- ja loppututkimukset ja -mittaukset
  • soveltuvat, asiakkaan tavoitteisiin tähtäävät harjoitusohjeet (kirjalliset ohjeet/videot), joita päivitetään tarvittaessa ja edistymisen mukaan
  • tapaamiset ja niiden aikataulutus asiakkaan ja terapeutin sopimuksen mukaan (huomioiden paketin sisältö ja voimassaoloaika)
  • tapaamiset DiakonTerveyden Metsämiehenkadun tai Yrjönkadun toimipisteessä. Lisämaksusta kotikäyntinä tai muussa asiakkaan valitsemassa ympäristössä (esimerkiksi työpaikalla tai asiakkaan omassa harrastuspaikassa)
  • harjoitteluohjeet jatkoon paketin loputtua
  • lisämaksusta mahdollisuus ravitsemusneuvontaan

Paketin sisältö saadaan helposti räätälöityä seniorille liikunta- ja toimintakyvyn ylläpitämiseen tai parantamiseen ja kotona pärjäämisen tueksi.

Kysyttävää fysiopaketeista? Ota yhteys DiakonTerveyteen p. 044 705 2208

Vertaile fysiopakettien sisältöjä

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se suurempana.

DiakonTerveyden fysiopakettien sisällöt

Peruutusehdot

14 vuorokautta maksutapahtumasta. Jos palvelu on aloitettu 14 vrk sisällä palvelun maksutapahtumasta, ja 14 vrk:n peruutusaikaa on vielä jäljellä, kuluttajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus tapauskohtaisesti ja tehdystä työmäärästä, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisesta on ilmoitettava sähköpostitse osoitteeseen ajanvaraus.terveys@diakon.fi tai puhelimitse numeroon 044 705 2208.

Fysioterapia- ja hyvinvointipalvelut katsotaan aloitetuksi siinä vaiheessa, kun asiakas on varannut hoitoajan.

Peruuttaessasi tilauksen, ilmoita nimesi, mikä tuote tai palvelu on kyseessä, tilausnumero ja yhteystietosi. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tutustu Diakon Verkkokaupan yleisiin tilaus- ja toimitusehtoihin.