Muistipaketti 2 / Muistihoitajan vastaanotto

95,00 

Voit ostaa Muistipaketin itsellesi tai läheisellesi. Paketti sisältää muistihoitajan vastaanoton sekä laajan CERAD-muistiselvityksen (muistihäiriöiden ja sairauksien ensivaiheen, sairauden etenemisen ja sairauden jatkoseurannan tehtäväsarja).

Vastaanotto kestää 60 min. Läheinen on hyvä ottaa mukaan vastaanotolle ja vastaanoton aikana läheinen voi tarvittaessa vastata hänelle tarkoitettuun erilliseen kyselyyn. Vastaanottoon kuuluu neuvonta ja ohjaus sekä tarvittaessa ajanvaraus geriatrin vastaanotolle tai muualle jatkotutkimuksiin. Lääkärin lähetettä ei tarvita. Muistihoitajan vastaanotto sijaitsee Porissa DiakonTerveyden tiloissa Metsämiehenkadulla.

 

Tuotetunnus (SKU): muistipaketti-2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Muistipaketin voit hankkia itselle tai läheisellesi, kun muisti huolestuttaa. Muistin toimintaan vaikuttavat monet asiat ja aina ei ole kyse muistisairaudesta, mutta syy on hyvä selvittää. Jo pelkkä muistihoitajan vastaanotolla käynti saattaa selvittää monta mieltä askarruttavaa asiaa. Muistiongelmien taustalla voi olla uupumus, stressi tai vaikkapa pitkään jatkunut unettomuus. Jos unohtelet toistuvasti asioita ja tapaamisia tai pysähdyt matkalla miettimään, minne olitkaan menossa, niin silloin kannattaa poiketa muistiasiantuntijan juttusille.

Muistihoitajan vastaanotto palvelee DiakonTerveyden tiloissa Porissa Metsämiehenkadulla (Metsämiehenkatu 2 G). Tilausvahvistuksen saatuasi voit varata ajan soittamalla (044 705 2184) tai sähköpostitse ajanvaraus.terveys@diakon.fi. Muista mainita tällöin tilausvahvistusnumero.

Arvonlisäveroton terveydenhoitopalvelu (alv 0 %).

Peruutusehdot

14 vuorokautta maksutapahtumasta. Jos palvelu on aloitettu 14 vrk sisällä palvelun maksutapahtumasta, ja 14 vrk:n peruutusaikaa on vielä jäljellä, kuluttajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus tapauskohtaisesti ja tehdystä työmäärästä, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisesta on ilmoitettava sähköpostitse osoitteeseen ajanvaraus.terveys@diakon.fi tai puhelimitse numeroon 044 705 2208.

Fysioterapia- ja hyvinvointipalvelut katsotaan aloitetuksi siinä vaiheessa, kun asiakas on varannut hoitoajan.

Peruuttaessasi tilauksen, ilmoita nimesi, mikä tuote tai palvelu on kyseessä, tilausnumero ja yhteystietosi. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Muistipaketti 2 / Muistihoitajan vastaanotto Muistipaketti 2 / Muistihoitajan vastaanotto
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan

Tutustu Diakon Verkkokaupan yleisiin tilaus- ja toimitusehtoihin.