/ / / Liikuntaryhmien 5- ja 10-kortit

Liikuntaryhmien 5- ja 10-kortit

39,00 84,00 

DiakonTerveyden liikunta- ja allasryhmiin voi ostaa viiden tai kymmenen kerran kortin, jolloin kertamaksu tulee edullisemmaksi.

Huom! Muista varata paikkasi liikuntaryhmiin aina ennen tunnille osallistumista etukäteen verkossa www.varaaheti.fi/diakonliikunta tai soittamalla 044 705 2208

Poista
Tuotetunnus (SKU): 5-ja-10-kortit Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tilausvahvistuksen saatuasi voit noutaa korttisi DiakonTerveyden toimistosta liikuntaryhmään tullessasi. Muista esittää tällöin tilausvahvistusnumero.

DiakonTerveyden ajantasaisen liikunta- ja allasryhmien lukujärjestyksen löydät osoitteesta https://www.diakon.fi/terveys/fysio-ja-toimintaterapia/liikuntaryhmat/

Kaikki ryhmät järjestetään DiakonTerveyden Metsämiehenkadun toimipisteellä (Metsämiehenkatu 2 G, 28500 Pori).

Peruutusehdot

14 vuorokautta maksutapahtumasta. Jos palvelu on aloitettu 14 vrk sisällä palvelun maksutapahtumasta, ja 14 vrk:n peruutusaikaa on vielä jäljellä, kuluttajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus tapauskohtaisesti ja tehdystä työmäärästä, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisesta on ilmoitettava sähköpostitse osoitteeseen ajanvaraus.terveys@diakon.fi tai puhelimitse numeroon 044 705 2208.

Fysioterapia- ja hyvinvointipalvelut katsotaan aloitetuksi siinä vaiheessa, kun asiakas on varannut hoitoajan. 5- ja 10-korttien osalta palvelu katsotaan aloitetuksi siinä vaiheessa, kun asiakas on noutanut ostamansa kortin.

Peruuttaessasi tilauksen, ilmoita nimesi, mikä tuote tai palvelu on kyseessä, tilausnumero ja yhteystietosi. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Arvostelut

Tuotearvosteluja ei vielä ole.

Vain tämän tuotteen ostaneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.

Tutustu Diakon Verkkokaupan yleisiin tilaus- ja toimitusehtoihin.